Logga in

Säkra din plats till SIS Kvalitets- och miljödag 19 april i Stockholm

- Sveriges främsta event för dig som arbetar med hållbar verksamhetsutveckling

19 april samlas experter inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och hållbarhet i SIS Conference Centre i Stockholm. Vi går igenom de senaste trenderna inom ledningssystem, förbättringsarbete och verksamhetsutveckling. Bland andra IKEA, Sony, Scania, Riksbyggen och Svenska Retursystem berättar om hur de har lyckats med sina framgångsrecept kring kvalitet, hållbarhet, arbetsmiljö, ledarskap och entreprenörskap.

Missa inte detta tillfälle att uppdatera dig med de senaste metoderna och standarderna inom verksamhetsutveckling! Boka din plats i menyn till vänster eller längra ner på sidan.

P.S. Om du undrar, så har SIS Perspektivdag bytt namn till SIS Kvalitets- och miljödag. Nytt namn, men lika kunskapstungt innehåll som tidigare. D.S.

För anmälan använd webbläsare Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Apple Safari.

Paketerbjudande

Boka dig på någon av utbildningarna nedan under perioden 16-20 april så får du gå på SIS Kvalitets- och Miljödag för endast 1995 kr (ordinarie pris är 4995 kr). Uppge rabattkod ”SIS-KMdag”. Erbjudandet har begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Intern revision - grundkurs

Kontinuitetshantering i praktiken

Hur kan ledningssystem lyfta verksamheten?